Artistry Inc_zwart.png
A_Communicatie_Horizontaal_zwart_edited.

Communiceren - informeren door te inspireren

unspecified-8_edited.jpg

Mijn website

Achtergrond
Mijn naam is Franklin Ignacio. Ik ben een vastberaden veertiger die volop in het leven staat. Als jonkie begon ik ooit mijn carrière bij het Europees Hoofdkantoor van Nike, maar de baan erna heeft mijn basis gevormd in de wereld van marketing en communicatie. De FNV had destijds een jongerentak opgericht en ik kreeg de opdracht om dit als een merk te positioneren. Dat is goed gelukt. Zo werd mijn werk regelmatig opgepikt door de pers (print, radio en tv) en ben ik ook vruchtbare samenwerkingen aangegaan met o.a. radiostation SLAM FM! en muziek tv-zender TMF/MTV. 

​Ondertussen startte ik in diezelfde periode samen met mijn partner (met wie ik inmiddels ben getrouwd) een eigen bedrijf in de dans- en entertainmentwereld. Wij kregen snel succes en in 2008 nam ik ontslag van mijn (laatste) baan in loondienst. Sindsdien werk ik als freelancer en heb samen met vele opdrachtgevers hun doelgroep mogen inspireren. 

Visie

Vanwaar 'Artistry' in de naam? Omdat ik vind dat 'communicatie' als een kunstvorm mag worden gezien. Ik heb ervaren dat opdrachtgevers de nodige aandacht besteden aan de inhoud en de boodschap. Maar wat het pas echt uniek maakt, is de presentatie. En laat dat nu net mijn specialiteit zijn!
Door mijn ervaring ben ik in staat om mijn creativiteit, 
mijn netwerk en de onmisbare input van de klant te bundelen. Hierdoor gaan we informeren door te inspireren! En dat zie je terug in de resultaten. 

SCHOLING

OPLEIDINGEN

Communicatie A - NIMA
Bachelor of BA - HES
Management, Economie & Recht - HES
Economie & Recht - MEAO

CURSUSSEN
Creatief Conceptontwikkeling – Versdenkers
The art of storytelling I & II - The Writer's Guide 

Nieuws maken - Algemeen Nederlands Persbureau

Schrijfcoaching - Marja Duin & Karin Giphart

TRAININGEN

Social Media Branding - BNNVARA 

Branding Cultural Organisations – RIO Barcelona

Mediatraining - Brainbox
Jongerenmarketing - Qrius

PORTFOLIO

A_Communicatie_Horizontaal_zwart_edited.

 Artemissingel 200, 1363 TG Almere  | KVKnr 39087064 | BTWnr 820272462B01 | Banknr NL45ABNA 0537955348