Communiceren is informeren en inspireren

Hi, ik ben Franklin Ignacio. Een vastberaden veertiger die in een ander leven zijn carrière begon in loondienst bij het Europees Hoofdkantoor van Nike. Het was geweldig om na mijn studie direct te werken in een internationale omgeving.
Na twee jaar
 bleek dat ik als jonkie er moeilijk kon doorgroeien en stapte ik over naar de FNV. Die had destijds een jongerentak opgericht en ik werd verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Ik kreeg de opdracht om het stoffige imago van de vakbond op te frissen. In die rol heb ik FNV Jong als een merk gepositioneerd en werd het regelmatig opgepikt door de pers (print, radio en tv). Ook ben ik gave samenwerkingen aangegaan met o.a. radiostation SLAM FM! en muziek tv-zender TMF/MTV.

Ondertussen startte ik samen met mijn partner (met wie ik inmiddels ben getrouwd) een eigen bedrijf in de dans- en entertainmentwereld. Wij kregen snel succes en in 2008 nam ik ontslag van mijn (laatste) baan in loondienst. 

Mijn drive voor communicatie is echter gebleven en vandaag de dag doe ik dat nog steeds als freelancer onder de vlag van 'Artistry Communicatie'.

 

Vanwaar die naam? Omdat ik vind dat 'communicatie' als een kunstvorm kan worden gezien. In mijn ervaring hebben opdrachtgevers vaak dezelfde doelstellingen en is de boodschap daarom generiek. Maar wat het echt bijzonder kan maken, is de omlijsting! En hierin ligt mijn specialiteit.
Successen behaal ik door het bundelen van mijn ervaring en creativiteit, mijn netwerk van leveranciers en de onmisbare input van de klant. Communiceren wordt hierdoor niet alleen informerend, maar ook inspirerend! Gaan wij binnenkort samen een meesterwerk maken?

Opleidingen

Communicatie A - NIMA
Bachelor of BA - HES
Management, Economie & Recht - HES
Economie & Recht - MEAO

Cursussen
Conceptontwikkeling – Versdenkers
The art of storytelling I & II - The Writer's Guide 

Schrijfcoaching - Marja Duin & Karin Giphart
Nieuws maken - Algemeen Nederlands Persbureau

Trainingen

Social Media Branding - BNNVARA 

Branding Cultural Organisations – RIO Barcelona

Mediatraining - Brainbox
Jongerenmarketing - Qrius

PORTFOLIO

 | Artemissingel 200, 1363 TG Almere  | KVKnr 39087064 | BTWnr 820272462B01 | Banknr NL45ABNA 0537955348 |