by

English flag.png
Commercial
Dance
Session

Boek je steeds net niet die klus die je graag zou willen? Of ben je pas afgestudeerd? Dan is een Commercial Dance Session iets voor jou!

Ben je nog in opleiding? Ook dan kunnen deze sessies zeer waardevol voor je zijn. De feedback die je krijgt kun je namelijk integreren in de lessen die je volgt.

Deze sessies zijn gericht op dansers (min. leeftijd 16 jaar), die graag succesvol(ler) willen zijn in het commerciële werkveld. Hier kom je erachter wat jouw sterke punten zijn als commercieel danser. En nog belangrijker; je leert aan welke punten jij zult moeten werken. Niet alleen de fysieke punten, maar vaak kun je jezelf juist ook op mentaal vlak verder ontwikkelen. Om hierachter te komen bestaat de session uit de volgende onderdelen:

 1. Analyse vooraf 

 2. Training van 2,5 uur 

 3. Feedback rapport 

 4. Mogelijkheid tot Q&A achteraf 

LOCATIE 1- UDA

(zie info onderaan de pagina)

* Per sessie zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar. Om die reden wordt er een wachtlijst gehanteerd. Stuur een e-mail als je hier aan wilt worden toegevoegd. 

€ 50,00

Za/di

11:00-13:30

Beschikbare data 2021: nader te bepalen

Commercial
Dance
Training

Ben je op zoek naar een goede training waar je meer kunt leren dan alleen een choreografie zoals in de meeste commerciële danslessen? Dan is deze Commercial Dance Training iets voor jou!

 

Deze training is een veilige plek waar je je commercial dance skills kunt trainen en ontwikkelen. Maar je werkt ook aan je lichaam en geest, in overeenstemming met wat echt nodig is in de veeleisende commerciële dansindustrie.

 

Je werkt aan fysiek en mentaal uitdagende oefeningen en choreografie. Maar daarnaast word je ook begeleid om te werken aan alle andere elementen die je nodig hebt om goed getraind op de commerciële dans/werkvloer te verschijnen.

If you stay ready, you don't have to get ready!

LOCATIE 1 - UDA

(zie info onderaan de pagina)

* Heb je juist behoefte aan feedback en wil je op een persoonlijk level aan jezelf werken als danser? Boek dan een Commercial Dance SESSION.

€ 17,50

Donderdagen

12:00-14:00

Beschikbare data 2021: nader te bepalen

FUN
Dance
Training

Vond je het leuk om danslessen te nemen toen je jonger was? Maar kun je tegenwoordig geen goede dansles vinden voor jouw leeftijdsgroep?


Deze Fun Dance Training is speciaal ontworpen voor volwassenen die gewoon dansen, omdat zij het leuk vinden! Geen professionele dansers toegestaan!

Van tijdloze Popnummers, naar '90ties R 'n B en de grootste hits van nu. Deze les is letterlijk een feestje!

LOCATIE 1 - UDA

(zie info onderaan de pagina)

* Deze les is niet bedoeld voor professionele dansers.

€ 10,00

Zondagen

20:00-21:30

Beschikbare data 2021: nader te bepalen

LOCATION 1 - UDA : UNITED DANCE ALMERE

Europalaan 925-927, 1363 BM Almere

 • Makkelijk bereikbaar via de A6

 • Op loopafstand van NS station Almere Poort

 • Gratis parkeren in omringende straten

 • Blauwe zone parkeren tot 18:00 aan de hoofdweg

 • Verschillende voorzieningen in de buurt, waaronder een AH supermarkt, een snackbar, een bakker en een Surinaamse toko.

LOCATION 2 - CDC CHANTAL'S DANCE CENTRE

Razeil 7, 1319 EA Almere

 • Makkelijk bereikbaar via de A6

 • Op loopafstand van busstation 'Noorderplassen Zuid' 

 • Gratis parkeren

 • Verschillende voorzieningen in de buurt, waaronder een Vomar supermarkt en een snackbar.